shimano vs daiwa

Autor arigo, Studeni 18, 2012, 18:48:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

arigo

jbg morao sam  ::) pre nego pocne prepucavanje molim moderatore da otvore temu shimano vs daiwa  ;D
pecanje je kao i pesnistvo,..za ribara se treba roditi

maverick

samo cemo naslov promjeniti  ;)
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

stella ....smješna i ne više tako skupa naprava ......
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

BLIK

Desi bre RJ, ne "viđam" te zadnje vreme?!

Eto ga RJ, klasika za njega...
Ako mašina ne može da vuče glave 40g ili glavinjare od 50, nije mašina :glasses9:
Il ako nije za ribe od 30 kila i malo više... :glasses9:

Eeee... Shimano Stella 2500FE je tako lepo urađena mašinica da je to neverovatno!
Brat peca njome klena i bucova a sa HC 4000 soma.
Sa Stelom nikad ni jedan problem a HC..te mu se olabavi neki šraf, te mu se klati qrac te palac... Radi i HC odlično ali on se kune u Stelu!

Za one ranije serije ne znam kakve su i šta su, nisam ih probao ali 2500FE vrhunska spravica.

Ja pecam Steezom 2508 i Existom 3000. Te dve mašine mislim da nisu bolje od ove Stele...

Retfalački mačak

Imam jednu stellu 4000, ništa posebno, a izvikano.

river

pa sad jel izvikano li ne...stella 4000 FW stara 8 god i još radi kao nova...
teško bi koja druga baš tako durala....

maverick

onaj tko drzi do sebe treba je imati...a ostali...mogu samo da komentiraju  :icon_thumright:

rj

poasni  :angryfire: stella treba bit mjerilo čega?????  posudi ju meni na 7 dana .....nemoj posle plakat .....

maverick

o ukusima se ne raspravlja, ali lijepo , umjetnicki slozeno, u odnosu na konkurenciju osjetljiviji pribor....sto se tice tvoje namjene, ali i moje..postoji u vise velicina pa bi se neka nasla i za tezi ribolov...nije rola u toj velicini 3 -4 za sve...da je tako ne bi ih pravili do velicine 20 000   :icon_thumright:

vidis da su nove stele bas zbog namjene za odredjeni vid ribolova srezali s kapacitetom spule....i ne treba biti iskljuciv u izboru pribora niti treba druge stavljati na stranu..ne valja to nista... izbor role je kao izbor zene ili auta... :icon_thumright:

Retfalački mačak

RJ pita:  stella treba bit mjerilo čega??
To je mjerilo za one drugačijeg sex.... uvjerenja.
Kada ju budem nosio, navući ću na nju gumicu.
Slažem se s RJ i vjerujem da ju adekvatna=klasa daiwa pojede za doručak. 

maverick

očito obojica imate problema s doručkom i žgaravicom  :icon_biggrin:

Rajo

1000 i 1 daiwa nije meni kao 1 stella :hello2:

maverick

ja se slazem da stella ne valja i da bi macor onu sto ima trebao poslati kod mene u josipovac... :icon_biggrin:

rj

Citat: Rajo  u Prosinac 08, 2012, 13:45:43
1000 i 1 daiwa nije meni kao 1 stella :hello2:
PODRŽAVAM TVOJ STAV ...TO JE STVAR UKUSA ....mislio sam da kum prića o "tehničkim " cakama .....neko vozi golfa i ni mrtav ga nebi mjenjao za mercedesa .... :icon_salut: