Primjedbe na kvalitete domaćih majstora

Autor Ive, Travanj 28, 2015, 07:48:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Ive

Mushoki žica ti je preslaba na glavinjarama..
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

mushoki

Citat: Ive  u Travanj 28, 2015, 07:48:37
Mushoki žica ti je preslaba na glavinjarama..

ako je opruzna zica celicna od 0,7 mm i 0,9 mm preslaba,onda stvarno ne znam sta si ti i cije glavinjare gledao.Zato nemoj da nesto pises dok to nisi proverio.

a vidim da prodajes glavinjare od drugih proizvodjaca , tako neemoj da mene stavljs sa njima jer ja dobro znam koje oni zice stavljaju ...
moga smudja,nikada niko nece uhvatiti

Ive

Izvini neću više nikada...
Gornja Mushoki,donja Galama..

P.S. Izvini za prljavo ispod nokta..

maverick

A Ive..pa dvije glavinjare osakti  :uf: ali prezentacija pet plus  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ive

Sekundarno ljepilo i pacijenti će preživjeti  :ok:

rj

Citat: Ive  u Travanj 28, 2015, 19:34:28

ovoj crnoj je žica u centru dok je crvenoj dobrano u auzvinklu  :icon_scratch:
dalje ...nisam neki stručnjak za glavinjare uglavnom sam korisnik istih i sve (osim marko-mrdak glavinjara...drukčiji matrijal) imaju isti problem ...posle ulova ribe ili zapinjanja odu u qurac ...iskrive se i ništ od njih ...nekad se "pogodi" štelovanje a nekad jednostavno neide ...mislim da bi se silikon trebao izbacit ...sigurno ima i drugih matrijala ...možda ove godine poradim na tom polju
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Ive

Ništa nesmeta ako žica ide malo u stranu na leđima..radi isto.Iskrive se glavinjare koje imaju slabiju žicu,ove sa duplom žicom isto nemrdaju puno.. Jedna od najvažnijih stavki je cijena kod glavinjara,hebi ga neki imaju slabu kvalitetu a kada naplaćuju zine im guzica..Vrijeme je Somova i koristim sada samo sa dobrom žicom.

rj

profi012

Gledano sa pozitivne strane,mozes da joj stelujes vibraciju savijanjem zice.

rj

mushoki

Citat: Ive  u Travanj 28, 2015, 19:34:28

ne znam da li ti je sada srce na mestu,verujem da jeste posle ovog detaljnog hirurškog reza.
Ne znam samo sta si hteo da dokažeš sa ovim ali znam da sve one hvataju i da si i ti isto hvatao.Ako nisi zadovoljan ne znam zasto ih onda uopste kupujes?
Moj ti je savet da sam napraviš svoju glavinjaru i onda pecaj do milje volje.

miha

tržište hebena stvar ....konkurencija hebena stvar još da se oko cijena tako malo potjerate .... :ok: :stripii:

Ive

ćika Mushoki htjeo sam samo dokazati da ti je žica brutalno debela na glavinjarama :ok:
Donja slika pokazuje da imam gljivice pod noktima :ok:

Mudri

Šta vas tolko hebe šta se dogodi sa varalicom poslije velike ribe ili soma,ja potpisujem da ću svaku varku na koju dođe velika riba staviti na zid i da je više neću koristiti,a da su mušokijeve dobre dobre su provjereno love

mushoki