Borplastika

Autor im84, Travanj 04, 2017, 16:50:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

im84

Vidjeh na netu, Borplastika iz Kneževih Vinograda

#foxrage
#fox_rage_fishing

ALU-bel

A sta sada...ti meni sljaku hebes ... :rofl2: :rofl2: :rofl2:

željkož

Pa šta je ovo sunce ti kalajsano....

DIDAPATAK

...žardinjera i terasa ispred firme  :stripii:
.. :baba:

pajdo77

Dečki imaju neku svoju viziju kako bi to trebalo izgledati. Meni baš nije dekorativan al ja ne znam napravit ni takav. Kroz ovaj prolaz jedino igrat školice tj.skakutat na jednoj nožici,bilo bi zgodno zbog stabilnosti da može čovjek napraviti neki raskorak a priči stranici očito nikako al kako rekoh šta ja znam

Darko

čini mi se da su rekli da je cijena takvog tapaciranog čamca sa provedenim instalavijama oko 7000 evrića  :uf:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Ovako ćoškast vrijedi svake kune  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darkobozuric

ja im provedem instelacije za 2000kn pa smanji cijenu za milju eu

milan-so

Bez uvrede, ali pramčani deo k'o da su na cirkularu izrezali  :pirate: ... i to na brzinu  :icon_biggrin:

maverick

Ja bih volio da upoznam tog koji je ovo projektirao i predstavio kao finalni proizvod... :stripii: Ovo mora da je neki klinac na praksi pravio maturalni rad  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

ajde šta ste ljubomorni  :stripii: :stripii: ,
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Možda je ovaj špic hit sezone...vadi šarka da ti ga prekrojimo  :stripii:

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

yanyac

Ne bih od sramote ni sjeo u to i pecao i kad bi mi dali 7000Eura!?
:glasses9: :stripii:

pajdo77

Mislim da je taj čamac pravljen za stajaćice i sporo tekuće vode. Ono kad sjede na pramcu u onoj stolici i sa štapićima blinkaju basa i slično. Nogom stiskaju pedalu sa komandama elektro-pente i lagano uz obalu ili su bar pokušali napraviti takav